השגריר המצטיין

השגריר המצטיין

אות הוקרה מאוניברסיטת חיפה הוענק לצוות שגרירות אירלנד

שגריר ישראל באירלנד, מר בועז מודעי וסגניתו הגברת נורית טינרי-מודעי הם מקבלי אות ההערכה השנתי של התכנית "שגרירים ברשת" הפועלת באוניברסיטת חיפה. אות הערכה זה ניתן לצוות השגרירות על פעילות יוצאת דופן במאבקם מול מקדמי החרם הכלכלי-תרבותי של ישראל ומול גורמים אנטישמיים.

לדברי פרופ' אלי אברהם, המנהל האקדמי של ה תכנית "שגרירים ברשת": "לכבוד הוא לנו להעניק לצוות שגרירות ישראל באירלנד את אות הערכה השנתי. צוות זה מיישם בצורה הטובה והמקצועית ביותר את האסטרטגיות והטכניקות הקיימות כיום להתמודד מול אנטישמיות החדשה ודה-לגיטימציה של מדינת ישראל. יש לציין לטובה במיוחד את השימוש באמצעי המדיה החדשים והדרכים שמצא צוות השגרירות להתחבר לקהל המקומי".

שגרירים ברשת היא תכנית אקדמית המכשירה סטודנטים להוראה, מחקר ולפעילות כנגד האנטישמיות החדשה והניסיונות לדה לגיטימציה של ישראל, תוך שימוש באמצעי המדיה החדשים. התכנית היוקרתית, שהוגדרה כאחד משלושת המיזמים האקדמיים המובילים בתחום בעולם, היא תוצאה של שיתוף פעולה בין מרכז קומפר לחקר האנטישמיות והגזענות, דיקנט הסטודנטים, החוג ללימודים הרב-תחומיים מוסד הרצל אשר פועלים באוניברסיטת חיפה, אגודת הסטודנטים וכן הקרן הבינלאומית לחינוך, איס"ף.

Read 19712 times